بوفه یکی از عناصر مورد استفاده در طراحی دکوراسیون داخلی می باشد که امروزه بیش از پیش مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله می تواند در زیبا تر کردن فضا بسیار موثر باشد اما این امر زمانی امکان پذیر می شود که ظروفی دکوری مناسبی درون آن قرار دهید. می خواهید بدانید اصول چیدمان بوفه چیست؟ چگونه می توانید یک بوفه زیبا و جذاب داشته باشید؟ کافیست که تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا شما را با این اصول آشنا کنیم و در دیزاین بوفه ها شما را راهنمایی کنیم.
بررسی اصول چیدمان بوفه
برای این که بتوانید یک بوفه زیبا و مناسب داشته باشید باید نکاتی را مد نظر داشته باشید. برای این که بدانید اصول چیدمان بوفه چیست؟ باید بگوییم که این اصول شامل مراحل مختلفی می شوند که در ادامه با آن ها بیش تر آشنا خواهیم شد.
تمام ظروف را از بوفه خارج کنید
همان طور که گفتیم چیدمان بوفه ها از اهمیت ویژه ای در دکوراسیون داخلی برخوردار هستند. از این رو باید ظروف را با اصول خاصی در این فضا بچینید. برای این کار ابتدا باید همه ظروف را خارج کرده و تمام قسمت های بوفه را گردگیری کنید. ظروف درون بوفه را نیز کاملا تمیز کنید و دقت داشته باشید که هیچ گونه لکه ای بر روی آن ها باقی نمانند.
ظروفی که می خواهید درون بوفه بگذارید، انتخاب کنید
در این مرحله باید بهترین ظروف خود را انتخاب کرده و در ویترین بگذارید. توجه کنید که نباید فضایی شلوغ و به هم ریخته ایجاد شود و فقط ظروف لاکچری و زیبای خود را برای چیدن در این طبقه ها انتخاب کنید.
ظروف را گروه بندی کنید
بهتر است که ظروف را بر اساس نوع کاربری که دارند و همچنین رنگ و طرحشان تقسیم بندی کنید. هر طبقه را به یکی از این گروه ها اختصاص دهید تا فضایی زیبا و مدرن ایجاد نمایید. می توانید سرویس غذاخوری را در یک طبقه و ظروف چای خوری را در طبقه بعد قرار دهید.
چیدمان ظروف را آغاز کنید
حال که تقسیم بندی های لازم را انجام دادید نوبت به چیدمان ظروف می رسد. هر دسته را در یکی از طبقه ها قرار دهید و برای این کار توجه کنید که ظروف بزرگ تر را در وسط هر طبقه بچینید و بقیه را در اطراف آن ها قرار دهید.
معرفی نکات مختلف چیدمان بوفه
برای پاسخگویی به سوال اصول چیدمان بوفه چیست؟ باید بگوییم که هنگام چیدمان ظروف در بوفه ها باید نکات مختلفی را مد نظر داشته باشید و مطابق با آن ها عمل کنید. مهم ترین نمونه از این نکات عبارتند از:
- ظروف شیک و لاکچری خود را در طبقه های بالا و در وسط هر طبقه قرار دهید.
- هر طبقه را به سه قسمت تقسیم کنید، ظرف سنگین تر را در وسط و برای تزیین طرفین از ظروف باریک و بلندی مثل شمعدانی ها استفاده کنید.
- برای حفظ ایمنی بهتر است که ظروف سنگین تر را در قسمت های پایینی قرار دهید.
- علاوه بر ظروف چینی و کریستال ها می توانید از مجسمه های دکوری و گلدان ها نیز در این فضا استفاده کنید.
- در کنار ظروف کریستال از ظروف چینی نیز استفاده کنید تا از نظر بصری فضایی مناسب تر ایجاد شود.
- برای چیدن پارچ و لیوان ها بهتر است که پارچ را در مرکز و دو طرف آن را لیوان بچینید.
- اگر می خواهید نعلبکی را درون بوفه بگذارید بهتر است که آن ها را روی هم بگذارید. آن ها را در جلوی بشقاب ها بگذارید. البته می توانید برای نمایش بهتر، فنجان ها را دور تا دور نعلبکی ها بگذارید و فضای خاصی خلق کنید.
- بشقاب های دارای طرح و پترن را باید به دیواره تکیه دهید. برای این کار می کنید از تعداد بشقاب فرد استفاده کنید، به طور مثال ۳ یا ۵ عدد از آن بشقاب ها را درون بوفه بچینید.
- برای چیدمان بشقاب ها بهتر است که آن ها را از بزرگ به کوچک درون هم قرار داده و به دیوار ها تکیه دهید. برای این کار می توانید از پایه های مخصوص این کار استفاده کنید.
کلام آخر
در این مقاله به سوال اصول چیدمان بوفه چیست؟ پاسخ دادیم و شما را با این اصول آشنا کردیم. متوجه شدیم که برای چیدمان بوفه ها باید از ظروفی استفاده کنیم که بسیار زیبا و لاکچری هستند و می توانند در بیش تر کردن جذابیت بوفه ها به ما کمک کنند. برای چیدمان بهتر می توانید ابتدا ظروف را دسته بندی کنید و هر گروه را در یک طبقه بگذارید. همچنین باید ظروف بزرگ تر را در وسط هر طبقه قرار داده و ظروف باریک و بلند را در اطراف آن ها بگذارید. برای داشتن یک بوفه مناسب بهتر است که ظروف چینی را در کنار ظروف کریستال قرار دهید تا فضای زیبا تری ایجاد شود.
سوالات متداول درباره اصول چیدمان بوفه
1.برای این که بوفه را مطابق با اصول خاصی بچینیم باید چه کار کنیم؟
برای این کار بهتر است که ابتدا همه ظروف را خارج کرده، آن ها را تمیز کنید و فقظ ظروف خاص و لاکچری خود را برای قرار دادن در این طبقه ها انتخاب کنید.
2.نعلبکی و فنجان ها را چگونه درون بوفه بچینیم؟
برای این کار بهتر است که نعلبکی ها را روی یک دیگر قرار دهید و دور تا دور آن را با فنجان ها پر کنید.
3.برای چیدن بشقاب ها درون بوفه چه اصولی را باید رعایت کنید؟
بهتر است که بشقاب ها را از کوچک به بزرگ درون هم قرار دهید و به دیواره های بوفه تکیه دهید. البته می توانید برای این کار از پایه های نگهدارنده ظروف استفاده کنید.
4.نحوه چیدمان ظروف بزرگ و کوچک در بوفه ها چگونه می باشد؟
برای این کار باید ظروف بزرگ را در وسط هر طبقه قرار دهید و ظروف کوچک تر را در اطراف آن بگذارید.
5.سرویس پارچ و لیوان ها را چگونه در بوفه ها بگذاریم؟
برای این کار بهتر است که پارچ ها را در مرکز گذاشته و لیوان ها را در دو طرف آن بگذارید. البته می توانید پارچ را در یک گوشه گذاشته و با سلیقه خود لیوان ها را نیز در امتداد آن ها قرار دهید.
سلام
به غیر از کریستان، په مدل ظروف را می توان در بوفه گذاشت؟
سلام
این مورد سلیقه ای است.
شما می توانید از ظروف چینی قدمی که با ارزش به حساب می آید در بوفه قرار بدهید که نمای بسیار شیکی دارد.